Serveis Residència Vall del Terri

"Treballem des del model d'Atenció Centrada en la Persona (ACP) per oferir un servei personalitzat."

Residència

El principal objectiu és que els nostres residents es trobin en un ambient familiar com a casa seva.

Centre de Dia

El servei de Centre de Dia inclou totes les activitats proporcionades des de la residència. Disposem d’un ampli horari els 365 dies de l’any.

Serveis Generals

Cuina i Bugaderia pròpia

Disposem de cuina pròpia i elaborem els nostres propis menús i dietes de forma equilibrada i personalitzada. Els nostres residents tenen la possibilitat d’escollir cada dia entre dos menús diferents segons les seves preferències, com farien a casa.

El centre disposa de bugaderia pròpia per a la neteja de la roba dels residents, realitzat pel nostre propi personal de neteja.

Equip multidisciplinar de professionals

El centre compta amb un equip humà multidisciplinar de professionals qualificats en les diferents àrees per tal de proporcionar un servei integral i personalitzat prioritzant el benestar del resident.

Activitats

Diàriament, durant el matí i la tarda, es realitzen diferents activitats i tallers organitzats pels nostres tècnics per tal d’afavorir el manteniment del màxim grau d’autonomia personal i social, promoure la salut, l’oci i el benestar emocional. Aquestes activitats i tallers s’adapten a les necessitats i capacitats de cada persona, així com a les peticions i preferències dels nostres residents en cada moment. 

Estètica en el propi centre

Els nostres residents tenen a la seva disposició serveis d’estètica com la perruqueria i podologia, en el propi centre i amb tarifes reduïdes. 


Clica per poder consultar la Carta de Serveis de la Residència Vall del Terri

Residència Vall del Terri

En línia

Residència Vall del Terri

Benvinguts a Residència Vall del Terri!
Deixeu el vostre missatge i us respondrem al més aviat possible. Gràcies!

06:28