Residència i Centre de Dia per a la gent gran

Oferim un servei d’acolliment residencial i de centre de dia amb assistència integral en les activitats de la vida diària per a persones grans amb dependència.

 

El principal objectiu és que els nostres residents es trobin com a casa seva, en un ambient familiar i adequat a les seves característiques personals i les seves preferències i voluntats.

Amb quasi 20 anys d’experiència, treballem des del respecte i la integritat per oferir un entorn adaptat a les necessitats assistencials de tots els nostres usuaris, afavorint la recuperació i el manteniment del seu màxim grau d’autonomia personal i social.

La residència està situada en el centre del poble de Cornellà del Terri, amb bona comunicació i accessibilitat, a 10 minuts de Banyoles i 20 minuts de Girona.  El poble disposa de diverses instal·lacions amb tots els serveis necessaris, a més a més, ofereix un entorn privilegiat amb espais naturals de gran encant.Els nostres valors

Comunicació fluida i transparent

Comunicació fluida i transparent

El nostre objectiu és aconseguir una comunicació fluida i transparent, tant amb els residents com amb els seus familiars.

Integritat i respecte

Integritat i respecte

Som una residència familiar on la integritat i el respecte són pilars fonamentals per a nosaltres.

Professionalitat i compromís

Professionalitat i compromís

Els nostres treballadors tenen la formació i experiència i el compromís necessari per oferir l'atenció adequada dels nostres residents.Centre col·laborador de la

Generalitat de Catalunya

 

Som un Centre Col·laborador acreditat de la Generalitat de Catalunya des de l’any 2004 amb una capacitat de 48 places col·laboradores,  4 places privades i 15 places de Centre de Dia.

En les places privades si es disposa d’un grau de dependència II o III es té la possibilitat de rebre una prestació econòmica vinculada a aquest servei (PEV).